Artis Yang Dahulunya Dikenali Dengan Imej S3ksi,Zila Bakarin Dedahkan Foto Anak dan Suami Yang Tak Pernah Orang Lihat.

Loading...

Zila Bakarin Dedahkan Foto dan Nama Suami Yang Dikatakan VVIP .Pelakon Zila Bakarin merupakan antara pelakon yang sangat dikenali oleh peminat walaupun kelibatnya jarang-jarang  kelihatan di pentas lakonan.

Namanya dahulu meniti dibibir peminat terutamanya peminat lelakinya. Gaya seksi dan panas itu sering kali mendapat perhatian rakyat Malaysia. Apa pun yang terjadi, Zila sebenarnya seorang yang tabah dan tidak mudah putus asa. Beliau masih lagi mahu dilihat seorang pelakon yang berjaya dan berdedikasi. Janganlah kita menilai luaran beliau, yang luaran itu belum pasti tampak jelas keburukannya.

Siapa tidak kenal dengan pelakon yang sentiasa tampil seksi iaitu Zila Bakarin. Malah, penampilan imej seksi Zila sentiasa menjadi perhatian orang ramai sehinggakan orang menganggapnya seorang janda dan isteri kedua kenamaan.

Untuk pengetahuan semua, Zila mempunyai seorang suami dan dua orang anak perempuan iaitu Chinta umur 4 tahun dan Kaseh yang beumur 7 tahun. Suami Zila, Azri Azhar merupakan seorang jurukamera. Disebabkan ingin membebankan ringan suami dalam mengurus kewangan keluarga Zila masih lagi aktif berlakon sehingga kini.

Semoga Zila sentiasa hidup bahagia bersama keluarga tersayang dan sentiasa sukses dalam bidang seni yang diceburinya.

Mohon Kongsikan
Loading...
.
.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *