Category: Misteri

Takjub!! Lelaki Boleh Membeli Isteri Di Pasar Pengantin, Untuk Menguji Kesuburan Boleh Disentuh Bahagian Bawah, Kalau Suka…

Sekarang, semakin banyak orang yang menikah dengan orang asing. Mungkin ada yang bertemu saat sekolah diluar negeri, atau kenalan di internet, tapi tahukah kamu “dinegara ini” memiliki pasar pengantin? Banyak orang tua yang membawa anak laki-lakinya untuk memilih isteri. Kamu dapat melihat, menyentuh, bahkan tawar menawar. Kalau kedua belah pihak setuju, kamu boleh terus menikah.

Pelik!! Ribuan Burung Hitam Berterbangan Di Lebuh Raya Seakan-akan ‘Menyerang’ Bandar…Petanda Bencana??

Kejadian pelik berlaku di sepanjang lebuh raya di Houston, Texas, di mana ribuan burung hitam kelihatan berterbangan di udara dalam keadaan cuaca yang gelap. Adakah ini petanda musibah? Kejadian itu sempat dirakam oleh salah seorang pengguna jalan raya yang kebetulan melalui jalan itu. Malah burung-burung itu terbang dengan pola terbang yang tidak teratur dengan ketinggian

Pengalaman Yang Tak Boleh Dilupakan oleh Tentera Laut Ini. Makhluk Ganjil Ditemui Terapung Di Tengah Laut. Apabila Dihampiri…Amat Mengejutkan!!

Ini memang peristiwa aneh tapi benar-benar berlaku. Seekor gajah ditemui sedang terapung di tengah laut. Haiwan besar itu dipercayai berenang sejauh 16 km dari pantai Sri Lanka. Makhluk itu dilihat oleh kapal peronda tentera laut, sedang terapung dengan kepala tenggelam dan sepertinya sedang berusaha mengangkat belalainya ke atas air agar dapat menghirup oksigen. Seperti dipetik

Viral Temberang Pecah!! ‘Saya mimpi ada telur jatuh dan selepas terjaga, alat sulit saya bertukar’

“Saya benar-benar terkejut. Sebelum ini biasa sahaja tetapi kalau benar dia lelaki tulen, saya akan ceraikan dia,” demikian reaksi awal si suami yang malu dan kecewa selepas mengetahui ‘wanita’ yang dikahwininya sejak Julai lalu sebenarnya adalah seorang lelaki, lapor Tribun Jabar. M Fadholi, 21, berkahwin dengan kekasihnya yang dikenali sebagai Ayu Puji Astutik, 23, dalam

Pelik!! Isteri Selalu Kurung Diri Dalam Bilik, Lepas Je Aku Mengintai. Terus Terkejut Apabila Melihat Apa Yang Dilakukan Atas Kerusi Sendirian…

Selepas itu, aku nekad mahu berubah, tinggalkan duniawi (game je pun haha!) cari kerja, ubah life style, tak berkurung sangat dan berdoa juga agar mendapat isteri kaki gamer (kononnya!). Aku suruh mak berdoa juga. Haha! Dapat kerja, aku bagi duit sikit pada mak, ayah dan adik beradik dan buatlah apa yang patut kan. Walaupun ia

Aku dimasukkan ke Wad di Hospital Swasta sebab Demam Panas. Malam pertama tu aku kena tidur sorang, tiba-tiba Nurse yang bertugas Berlari dengan Muka Pucat masuk bilik aku…Seramnye!!!

Nama aku Aida. So cerita ni based on apa yang aku alami. Boleh kata Allah memang kurniakan sixth sense/gifted untuk aku nampak benda benda ghaib. Kalau nak cerita dari bila aku boleh nampak mesti panjang. Semua sebab bila aku start kena histeria. Tapi ni aku cuma cerita pengalaman aku kat sebuah hospital. So baru-baru ni

Gempar!! 2 Jam Disorok Bunian, Wanita Kongsi Detik Cemas Ketika Wedding Photoshot Di Pantai…

Tiba-tiba nak buat full story tentang kejadian yang pernah kami alami dulu. Tempat yang cantik, siapa sangka macam-macam perkara yang terjadi. Bukan seorang dua yang kena, aku tahu ramai yang pernah mengalaminya juga kan? Nak dijadikan cerita, selepas bersanding, kami buat sesi outdoor. Aku bersanding di Simpang Ampat, Alor Gajah. Tarikh itu bersamaan dengan raya

Seram!! Mereka Pergi Untuk Panjat Gunung Tetapi Hanya Tinggal Tulang Waktu Ditemui. Dalam Kamera Mereka Tersembunyi Foto Mencurigakan…

Kris Kremers dan Lisanne Froon pergi ke Panama dari Netherland untuk berlibur, mereka pergi dengan gembira, namun pada akhirnya hanya tinggal sisa tulang saja?!   Setelah kedua perempuan ini sampai di tempat tujuan, mereka mengambil beberapa foto. Namun sewaktu masuk ke dalam hutan, gambar yang mereka ambil semakin tidak jelas, sebelum mengambil foto ini, mereka

Gempar!! Petani ini menyangka dia menjumpai duit syiling LAMA, Tetapi saat dia mencungkilnya keluar dari tanah, rupa-rupanya

Seorang petani dari Zhejiang, China menjumpai objek diskoid (bentuk seperti cakera, bulat dan leper) gelap di lapisan tanah ketika dia bekerja. Bahagian kepala yang mempunyai garisan itu sangat halus, namun warisan dari artifak kuno itu tidak dapat diragukan walaupun ia sedikit menakutkan. Petani berpendapat bahawa dia telah menemui harta karun yang jarang ditemui tetapi rupa-rupanya bukan. Objek

Seorang Budak Lelaki Pelik Melihat Gelembung-Gelembung Udara Di Tasik. Setelah Di Selidiki Beliau Nyata Terkejut Dengan Apa Yang Di Temukan.

Seorang budak lelaki dari Estonia bermain di hutan pada tahun 1944 ketika dia melihat sesuatu yang aneh di danau terpencil di dekat tempat tinggalnya. Siapa yang akan menyangka bahwa ingatan masa kecil nya tersebut telah berubah menjadi penemuan yang luar biasa pada lima ddekad kemudian. Pada tahun 2000, budak lelaki itu sekarangtelah menjadi seorang lelaki