“Kahwin Nanti Buat Kat Gereja Ke?” Siti Saleha Dikecam Teruk Kerana Pakaian Ini.

Loading...

Siapa peminat Siti Saleha kat sini? Siapa sangka artis yang bernama Siti Saleha ini rupanya seorang yang berdarah campuran Melayu-Inggeris. Memang cantik orangnya. Anak kelahiran Basildon, England ini cukup terkenal dalam lakonan nya bersahaja. Nama Siti Saleha melonjak naik dalam industri seni tanah air menerusi drama Nora Elena gandingannya bersama Aaron Aziz.

Terbaru drama 7 hari mencintaiku sekali lagi hit yang mencatat ranking penonton yang agak tinggi mengalahkan drama yang lain. Jadi tak heran artis ini memang cukup dikenali ramai kerana bakat dan kecantikkan dimilikinya. Siti Saleha juga bakal melangsungkan perkahwinan nya tidak lama lagi dengan jejaka pilihan hatinya sendiri.

Baru baru ini berlangsungnya majlis ‘Bridal Shower’ yang dibuat secara privacy oleh kenalan terdekat mereka. Siti Saleha berkongsi kegembiraannya bersama peminatnya dengan memuat naik turun satu video dari majlis itu. Namun perkongsian itu mendapat respon yang negatif kerana pakaiannya. Rata-rata peminat kurang senang dengan pakaian yang dipakai Siti Saleha ketika itu.

Tidak sopan

Sumber : Instagram Siti Saleha

Mohon Kongsikan
Loading...
.
.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *