Posting Zarina Ini Cetus Kontroversi Apabila “Wanita Kena R0gol Mula-Mula Saja Melawan, Lepas Kena Usap…”

Loading...

Alamak!!! bingai ke apa perempuan ni? Ada pulak boleh tweet benda yang macam ni, natang sungguh.

Kau ingat perempuan semua macam yang kau fikir tu ke haa?? Memang sah kau ni sangap terlebih dan sudi merelakan diri bila kena rogol, layan la katanya!

Hakkk puihh! Manalah ada perempuan yang mula-mula aje dia tolak masa kena rogol tapi last-last dia sedap-sedap. Ishhh buat malu orang perempuan aje la kau ni.

Tau tak kalau pelacur pun masa kena rogol pun diorang melawan balik tau, orang yang takde harga diri aje yang boleh layan feeling sedap macam perempuan ni cakap.

Janganlah cuba samakan semua perempuan nanti akan rasa macam ni tau kalau diorang kena rogol. Memang tak betul la! Dan statement budak perempuan ni memng tak boleh diterima akal.

Entah kat mana agaknya akal fikiran dia ni. Singkat betul pemikiran dia, ingat semua benda sedap orang nak merelakan je kot walaupun kena paksa. Rosak betul lah perempuan ni..

Fakta yang tak berapa nak fakta. Suka-suka hati je cakap benda macam ni fakta! Dah penah kena macam ni agaknya perempuan ni!! – Marliana Senrose

Mohon Kongsikan
Loading...
.
.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *