Ramai Yang Tidak Tahu Kisah Sebenar Penceraian Azrinaz Mazhar Dan Sultan Brunei… Rupa-Rupanya …

Loading...

Saya tidak berani untuk membuat andaian. Sebagai seorang Sultan/Pemerintah negara saya rasa dia tentu ada sebabnya yang tersendiri. Lambat laun perkara sebenar akan diketahui juga kan bak kata pepatah Bangkai Gajah tidak dapat ditutup dengan nyiru. Jadi, kita tunggu dan lihat la saja.

Bukan mudah menjadi seorang sultan .Walaupun kaya,mewah dan semua kemahuan dipenuhi, namun semua perkara juga menjadi bualan.

Tidak mudah juga menjadi Isteri kedua Sultan. Banyak peraturan yang perlu diikuti. Saya tidak mahu menuding jari kerana tiada bukti yang sah siapa yang betul ataupun salah. Wait and See, kebenaran dan sebab sebenar pasti muncul nanti.

Kita dengar kisah Isteri kedua Sultan Brunei diceraikan namun kita mungkin tidak sedar apa kisah duka saudara mara atau jiran sebelah rumah.

Walau apa pun cik puan sangat penyayang dan cantik orangnya.

Walaupun kejauhan bekas personaliti TV Azrinaz Mazhar Hakim sempat meluangkan masa bertemu kedua-dua anaknya iaitu Pengiran Muda Abdul Wakeel dan Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah.

Kami lihat menerusi instagram miliknya baru-baru ini mendapati Azrinaz memeluk erat kedua-dua anaknya dalam keadaan yang gembira dan senyuman yang melebar.

Telatah anak-anaknya juga membuatkan ramai ‘followers’ yang memberi pujian dan mengatakan Azrinaz seorang ibu yang penyayang dan ‘look stunning’.

Ada juga yang mendoakan kesejahteraan anak-anaknya agar dapat meneruskan kehidupan dengan harmoni dan bahagia.

Jadi dengan kesempatan ini, jom kita lihat beberapa keping gambar yang dikongsikan oleh Azrinaz, wajah terbaru anaknya itu – Murai Batu.Mohon Kongsikan
Loading...
.
.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *