Selfie Beberapa Saat Sebelum Maut,Gambar Selfi Tersebut Mendadak Viral Di Laman Sosial

Loading...

Hidup ini memang tidak dapat di jangka apa yang bakal berlaku. Itu juga termasuklah hal yang berkaitan dengan jodoh, rezeki dan ajal maut. Seperti yang berlaku kepada mereka ini, semua selfie mereka yang terakhir telah mendadak viral di laman sosial. Melihat kepada wajah mereka, kesemuanya terukir senyuman dan berwajah tenang.

Mereka bukanlah artis dan selebriti. Namun oleh kerana gambar selfie mereka di ambil pada saat akhir sebelum kematian, ia telah menarik perhatian jutaan netizen di seluruh dunia.Antaranya :

1 ) Selfie AirAsia QZ 8501

Auto Draft

Mungkin ramai yang sudah lupa akan kejadian di mana pesawat Air Asia telah terhempas di Indonesia. Gambar selfie ini di ambil ketika mereka sudah menaiki pesawat berkenaan sebelum pesawat itu terhempas.

2 ) Xenia Ignatyeva

Auto Draft

Gambar selfie ini sangat popular di internet. Ia di lakukan oleh seorang remaja berusia 17 tahun bernama Xenia Ignatyeva.Kerana mahu di puji rakan-rakan kerana mengambil selfie di tempat tinggi dan unik,dia sanggup memanjat sehingga terjatuh dan terkena kabel elektrik.

3 ) Selfie MH17

Auto Draft

Selfie ini di ambil oleh Gery Slok dan ibunya ketika mereka berada di dalam pesawat MH17. Pesawat itu terhempas setelah di tembak di ruang udara Ukraine.

4 ) Sylwia Rajhel

Auto Draft

Penuntut universiti ini pergi bercuti dengan rakan-rakan di Sepanyol.Ketika mengambil gambar di atas jambatan yang terkenal di sana, dia kehilangan keseimbangan badan membuatkan dia terjatuh.

Sumber : gedebakviral

Mohon Kongsikan
Loading...
.
.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *