Sudah Menjadi Trend, Mengandung Mesti Ada Gambar Baby Bump Yang Seksi. 10 Gambar Hot Mama Dengan Baby Bump.

Loading...

Nak terjojol keluar biji bila tengok artis kita dok tayang Baby Bump. Best sangat ke tunjuk-tunjuk, sexy pulak tu.. aduss.. Bukan nak aibkan tapi nak tengok sape paling hebat dengan Baby Bump yang ada. Tunjuk tu boleh, tapi please jangan sexy sangat tau…

Yang herannya baik yang bertudung pun dok tayang jugak baby bump masing-masing. Cukup-cukup la simpan buat suami je tengok. Kalau cantik takpa la jugak.. dengan selambak pun ada jugak. Adus.. Jom kita tengok saper juara.

1.Rebecca Al Islam

Nak terjojol keluar biji mata tengok bonjolan-bonjolan yang ditayang oleh pelakon Rebecca Al Islam ni.. Nama dah sedap didengar, tapi perangai dan cara pakaian tak seperti nama..Dari masa tak bertudung sampai dah bertudung, langsung tak berubah.. Waktu bertudung seksi pakai baju sampai nak tunjuk….Dah pakai tudung ni dapat tunjuk bentuk tu..pun dah dapat satu kepuasan kot noh.

2. Stacy

Tayang Baby Bump,Stacy Digelar Adik Coco Mix|Niat Akim Ahmad memuatnaik gambar bersama isteri tercinta, Stacy Anam hanyalah untuk berkongsi kegembiraan meluangkan masa bersama keluarga, namun tindakannya itu bagaimanapun mendapat punca perbalahan natizen,hingga Stacy digelar adik coco mix.

3. Erin Malek

4. Lana Nordin

5. Eina Azman

6. Fasha Sandha

7. Nad Zainal

8. Fauziah Gaus

9. Syatilla Melvin

10. Sari Yanti

11. Lisa Surihani

Mohon Kongsikan
Loading...
.
.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *